tirsdag 9. april 2019

Making a Home; Noen koselige hobbyprosjekter til påske


Påsken er en tid for avslapning og kos, enten en skal på hytta, reise vekk eller bare være hjemme. Selv skal jeg nok ”bare” tilbringe påsken hjemme, men det er en kos i det også. Det å være hjemme gjør at jeg får tid til å gjøre litt småplukk jeg ikke får gjort ellers. Dessuten ser jeg ikke poenget med kjaset og presset om å reise på hytta eller å reise vekk på generelt basis.

Hvis en er litt kreativ og liker å ha et hobbyprosjekt på gang, er påsken en fin unnskyldning. Det finnes mange kule hobbypakker en kan få kjøpt, men noen av dem kan være bitte litt dyre. Uavhengig av pris, er det alltid kjekt med litt nytt ”småplukk” en har laget selv. En trenger ikke å ha fancy og dyre designergjenstander i hjemmet for at det skal se fint ut. I mange tilfeller er det de unike gjenstandene med en historie som har mest sjarm, enten det er ting en har laget selv eller gamle antikviteter.

Her kommer en liten liste over enkle hobbyprosjekter en kan lage i påsken. De er åpenbart noe inspirert av påsken, så det betyr at hvis du/dere lager noe av det, så har en litt ny påskepynt. Noen av hobbyprosjektene kan bli laget av barn, mens andre passer best for voksne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar